Sisteme de irigatii

Oricat de multa grija acordati peluzei, un sistem de irigatii cu programator reuseste sa distribuie mult mai bine necesarul de apa plantelor si gazonului. Un sistem de irigatii bine proiectat si implementat este compus din sisteme de aspersie si/sau picurare, calibrate in functie de dimensiunile si geometria gradinii, pozitia si inaltimea plantelor, precum si tipul acestora. Produsele profesioniste cu care lucram asigura viata lunga si ingrijire atenta gradinii dumneavoastra.

Cod Produs: C5052 Ai nevoie de ajutor? 0733607346
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Sisteme de irigatii profesioniste instalate de o echipa cu expertiza in domeniu


Irigatiile inseamna, in domeniul agricol, furnizarea apei necesare pentru plante intr-un ritm special in functie de plante, de sezon sau de momentul zilei. Orice agricultor si gradinar stie, de exemplu, ca plantele nu se auda atunci cand este arsita afara deoarece dauneaza foarte mult structurii fiecarei plante in parte, atat pentru partea de suprafata, cat si pentru radacina. In afara de acest lucru, exista numeroase detalii care contribuie, intr-un mod sau altul la o irigare ideala a gazonului sau a oricaror alte tipuri de plante.
 

In cazul gradinilor si a peluzelor se repeta aceeasi necesitate pentru un sistem de irigatii bine pus la punct, prin care toate plantele sa primeasca aportul de apa necesar, intr-o cantitate precisa. Fiindca tehnica de irigare a gazonului a evoluat, nu mai este necesar ca gradinarul sa stea cu furtunul cu apa si sa isi ude plantele, pentru ca existe sisteme complexe de aspersoare care distribuie mult mai bine apa, intr-un mod uniform, intr-un anumit timp si intr-o cantitate precisa. Un astfel de sistem insa, trebuie achizitionat si apoi instalat, iar pentru rezultate de calitate este nevoie de o echipa de profesionisti cu expertiza care sa realizeze acest montaj.
 

Echipa noastra de la Arta Gradinilor se asigura ca orice proprietar de gradina sau peluza va avea parte de sfatul si instalarea unor sisteme de irigat bine puse la punct, care vor asigura irigatiile pentru gazon precum si sistemul de irigatii general pentru orice alte tipuri de plante.

 

De ce este necesar un sistem de irigare pentru orice suprafata cu plante?


Asa cum a mai fost mentionat deja, un sistem de irigatie reuseste sa dozeze precis cantitatea necesara de apa pentru irigarea gazonului, dar si pentru irigarea oricaror alte tipuri de plante, fiind necesara doar consultarea unei echipe de profesionisti precum cea de la Arta Gradinilor. In principal, beneficiile unui sistem de irigare premium sunt urmatoarele:       
 

  • Asigurarea unui flux de apa continuu, de obicei obtinut printr-o aspersie de calitate, care contribuie la un aport de apa ideal pentru toate tipurile de plante         
  • Programarea unei anumite perioade de timp pentru orice sistem de irigatii, care consta in asigurarea fluxului de apa pentru o anumita perioada precisa, in functie de necesitatile speciilor de plante sau pentru irigarea gazonului         
  • Asigurarea jetului de apa proportional cu dimensiunile spatiului in care este amplasata gradina sau peluza ce trebuie sa beneficieze de o irigare eficienta     


Echipa noastra de la Arta Gradinilor, cu o vasta experienta in acest domeniu,  se asigura ca fiecare client care apeleaza la serviciile noastre va avea parte de sistemul de irigare complet si perfect functional pentru furnizarea de apa intr-un mod eficient. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Program de activitate: de Luni pana Vineri, orele 9 - 17

0733607346 office@artagradinilor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!