Plantari plante si arbusti decorativi

Plantari plante si arbusti decorativi

 

Chiar daca o gradina este mai interesanta daca are elemente construite, plantele sunt cele care asigura coerenta, omogenitatea si farmecul natural al unei amenajari. Primul si cel mai important pas este plantarea acestora, ce reprezinta o operatiune complexa ce difera in functie de tipul si dimensiunea plantelor. Ea implica  o succesiune de etape pre si post-plantare. Inainte de plantare, au loc pregatirea terenului si a plantelor – pichetare teren, sapare si maruntire sol, indepartarea crengutelor moarte. Etapa post-plantare include: crearea inelului de irigare si sitemelor de tutorare pentru arbori si arbusti si udarea acestora.

Indiferent de cantitate si marimea plantelor, echipa Arta Gradinilor iti sta la dispozitie pentru plantarea acestora.

plantari

Plantarea de flori, arbusti si plante reprezinta cheia pentru o gradina armonioasa

Orice gradina, oricat de structurata si bine ingrijita, trebuie sa aiba cateva elemente-cheie care sa predomine si care sa ii ofere acea aura de colt de natura, chiar si in mijlocul unui centru urban aglomerat, precum Bucurestiul. Elementele esentiale pentru orice gradina sunt plantele, florile si arbustii, si chiar si arborii ornamentali, care sunt plantati cu mare grija de gradinarii pasionati si apoi ingrijiti pentru a oferi un aspect cat mai armonios acestei oaze naturale. 

Cu toate aceste, nu toti cei care detin o casa cu o curte mare si o gradina impresionanta stiu cum trebuie ingrijite si plantate florile, sau cum trebuie plantati arbustii si arborii ornamentali, iar in acest caz este nevoie de ajutorul unor experti in domeniu. Arta Gradinilor sta la dispozitia tuturor celor care doresc sa isi ingrijeasca gradina intr-un mod profesionist si sa se asigure ca procesul de pregatire a solului, precum si procesul de plantare propriu-zisa, sunt facute cat mai expert posibil. Indiferent de natura plantelor care trebuie plantate, fie ca e vorba de plantare de flori, planater de arbusti sau plantare de arbori ornamentali, Arta Gradinilor se asigura ca toti clientii sai vor beneficia de sprijinul si expertiza lor. 

Cum isi ajuta Arta Gradinilor clientii care vor plantare de flori, arbusti si plante?

Echipa noastra de la Arta Gradinilor isi asigura clientii ca vor avea parte de cele mai profesioniste metode de plantare pentru flori, arbusti, plante si arbori ornamentali si ca vor fi respectate toate etapele, care sunt urmatoarele:

  • Procesul de pregatire a solului inainte de plantarea florilor si arbustilor
  • Procesul de plantare a florilor, arbustilor si arborilor ornamentali
  • Procesul de observare a evolutiei plantelor care au fost plantate

Fiecare dintre aceste tipuri de activitati este extrem de important pentru viata plantelor, precum si pentru un aspect cat mai armonios si profesionist al gradinii din care fac parte toate aceste tipuri de flori, arbusti si arbori ornamentali. Faptul ca Arta Gradinilor se ocupa nu doar de plantare, ci si de pregatire si monitorizare demonstreaza ambitia echipei noastre de a le oferi clientilor nostri o experienta de gradinarit adevarata, precum si sfaturi experte pentru ingrijirea personala a tuturor acestor plante. Arta Gradinilor are grija ca plantarea sa se produca in cele mai bune conditii climatice, dar si de catre experti in domeniul silvic, care stiu exact care sunt pasii care trebuie respectati pentru a se obtine un efect peisagistic de efect!