Montaj piatra naturala

Montaj piatra naturala

 

Confera un aspect natural, extrem de placut, dar astazi se mai foloseste rareori sub forma de blocuri compacte, in forma simpla, neprelucrata. Cel mai adesea este utilizat ca finisaj decorativ, special prelucrat in grosimi, in functie de destinatie. Poata fi aplicata pe socluri, jardiniere, alei, fantani si alte elemente construitedin cadrul gradinii.

AICI puteti vedea gama de piatra naturala.

montaj piatra naturala

Montare de piatra naturala pentru un efect clasic de constructie solida

Piatra naturala este unul dintre cele mai vechi tipuri de materiale de constructie, utilizate inainte ca industria sa ia amploare si sa fabrice amestecuri pentru beton sau caramizi. De aceea, chiar si azi o constructie realizata printr-un montaj de piatra naturala are o alura mult mai solida, si chiar are o structura foarte bine inchegata, oferind un sprijin de baza pentru orice se construieste cu aceasta. Din acest motiv, echipa de la Arta Gradinilor doreste sa le ofere tuturor clientilor care au o gradina sau o curte pe langa casa lor, un motiv pentru o serie de placari cu piatra naturala, gata sa fie montata de echipa noastra de profesionisti. 

Utilizarile pentru gradina ale unei placari cu piatra naturala sunt numeroase, fiindca montajul de placa naturala poate fi realizat pentru foarte multe elemente exterioare, incepand de la alei si garduri, si pana la constructiile si obiectele decorative din gradina, precum terase, foisoare, scari, coloane, fantani si multe altele. O placare cu piatra naturala va aduce, in afara unui aspect estetic greu de egalat, un plus incontestabil pentru structura oricarui tip de constructie, fie el si decorativ. Echipa de la Arta Gradinilor le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a beneficia de un montaj cu piatra naturala profesionist, care imbina esteticul cu o structura riguroasa si o executie ireprosabila.

Ce tipuri de montaj cu piatra naturala pot fi folosite pentru infrumusetarea gradinilor?

Pentru ca avem o gama foarte larga de tipuri de piatra naturala pentru montaj, orice client care apeleaza la Arta Gradinilor va fi ghidat catre alegerea unor astfel de tipuri de materiale de constructie, pentru a alege exact modelul pe care il doreste pentru viitorul montaj cu piatra naturala, indiferent de natura sa. Iata care sunt printre cele mai populare tipuri de montaj cu piatra naturala:      

  • Montaj pentru placari cu piatra naturala in plan orizontal sau vertical     
  • Montaj cu piatra naturala pentru zidarii aparente sau efective     
  • Montaj de piatra naturala cu pietris decorativ 
  • Montare de piatra naturala cu piatra cubica      
  • Montare cu piatra naturala prin decoratiuni din piatra

Toate aceste tipuri de montaj cu piatra naturala pot fi executate la cerere de catre echipa Arta Gradinilor, pentru ca fiecare client al nostru sa aiba parte de gradina la care a visat intotdeauna si care il face mereu sa se intoarca in mijlocul naturii. Mai mult, profesionalismul acestei echipei va aduce un bonus structural si estetic pentru intreaga lucrare de montare, garantand, practic, pentru obtinerea unei cladiri solide.