Intretinere gradini si terenuri

Intretinere gradini si terenuri

 

Sunt operatiuni tehnice ce se efectueaza inainte de o amenajare sau ca etape de intretinere ulterioara.Degajarea unui teren se refera la indepartarea vegetatiei si a resturilor vegetale sau de constructie existente in vederea amenajarii. Elegarea se refera la tunderea coroanei inferioare a arborilor, iar curatarea implica operatiuni de tundere pentru formare rarire, eliminare plante si resturi nedorite din cadrul unui spatiu deja amenajat.

intretineri

Oferim tehnici complete pentru serviciul de intretineri gradini

Efectuam tehnici complete pentru intretinerea oricarui tip de gradini sau terenuri, indiferent de anotimp. Se spune ca o gradina bine intretinuta este o gradina sanatoasa, iar noi, cei de la Arta Gradinilor, ne-am specializat in acest domeniu tocmai din pasiunea pentru lucrurile bine facute. Considerand necesara existenta unui echilibru intre frumusetea si sanatatea gradinilor, iti punem la dispozitie un serviciu exclusivist de degajari, elagari si curatiri.

Etape pas cu pas pentru intretinerea unei gradini

Serviciul de intretinere gradini include trei etape, ce pot fi realizate atat inainte de amenajarea gradinii, cat si dupa obtinerea acesteia.

 • Degajare gradini

  Degajarea gradinilor reprezinta o prima etapa din cadrul unui proces de tip intretinere! Ea se axeaza pe indepartarea totala a resturilor vegetale moarte,  pe eliminarea vegetatiei necorespunzatoare sau pe excluderea resturilor de constructie, astfel incat se poate realiza imediat amenajarea gradinii. Toate aceste procese sunt esentiale anual, intrucat vegetatia moarta trebuie eliminate pentru a oferi un suport de dezvoltare optim plantelor, pomilor si arbustilor regasiti in spatiul respectiv.

 • Elagarea gradinii

  Tunderea coroanei inferioare a arborilor este reprezentata de cea de-a doua etapa din cadrul unui procedeu de intretinere a gradinii, elagarea. Evolutia coroanei unui pom este un aspect important pentru estetica si sanatatea acestuia. Avand in vedere ca o coroana inferioara ajunge la stadiul final in decursul a 4-5 ani de la plantarea arborelui, ea are nevoie de un suport important – tunderea si eliminarea ramurilor necorespunzatoare. 

  Echipa noastra de specialisti este pregatita sa infrumuseteze estetica arborilor si arbustilor, folosind unelte moderne si performante pentru crearea unui tablou perfect al gradinii tale.

 • Curatarea

  Curatarea este realizata in parelel cu elagarea, intrucat aceasta are in vedere tot oferirea conturului perfect coroanelor arbustilor si pomilor. Expertii nostri vor elimina surplusurile de crengi si resturi vegetale, astfel incat la final, gradina ta sa zambeasca de fericire. 

  Pentru a avea rezultatele dorinte in ceea ce priveste intreg procedeul de intretinere a gradinii, Arta Gradinilor iti pune la dispozitie o intreaga echipa de specialisti, maestri in mentinerea optima a sanatatii si esteticii spatiilor verzi. Contacteaza-ne pentru a cere oferta de Intretineri Gradini, iar noi vom fi prezenti pentru a-ti oferi o ajutorul!