Corpuri iluminat gradina

Corpuri iluminat gradina

 

O gradina nu poate fi completa fara un sistem corespunzator de iluminat. Acesta este de doua tipuri : utilitar si decorativ. Cel utilitar se refera la lumina de securitate si la cea necesara parcurgerii spatiului noaptea. Cel decorativ este insa cel care da adevaratul farmec gradinii, punand-o in evidenta prin proiectoare, spoturi, surse de lumina difuza, etc. Ca sursa de energie, sistemul utilitar este bazat pe reteaua energetica locala, in timp ce elementele decorative pot functiona fie pe baza retelei, fie  independent, pe energie solara.

Corpuri iluminat gradina

Ofera-i gradinii tale personalitate cu un set de corpuri pentru iluminat potrivite

Impreuna alegem cele mai deosebite corpuri de iluminat de gradina pentru a crea un spatiu plin de farmec si rafinament. Astazi, iluminatul poate fi nu doar practic, ci si decorativ, el trecand de-a lungul timpului prin etape multiple de reinventare a sistemelor de iluminare. 

Firma noastra este capabila sa iti acopere toate nevoile in materie de corpuri pentru iluminat, serviciile pe care le punem la dispozitie fiind nu doar complete, cat si complexe pentru crearea design-ului gradinii tale. Punem accent pe cerintele clientilor si suntem determinati sa le acordam oportunitati variate pentru obtinerea unei gradini elegante ce confera personalitate casei. 

Pentru ca aleile sa fie aspectoase pe timp de noapte sau pentru ca intreaga curte sa aiba o prezenta impunatoare indiferent de momentul zilei, venim in ajutorul tau cu cele mai moderne corpuri de iluminat in gradina.

Corpurile de iluminat, sisteme versatile pentru gradina ta

  • Este important sa cunoastem tot ceea ce va doriti in materie de corpuri pentru iluminat gradina, tocmai de aceea va asteptam solicitarile tip oferta in scopul de a va oferi cele mai bune solutii. Sistemele de iluminat  gradina sunt pe cat de numeroase pe atat de versatile in utilizare, astfel incat ele vizeaza doua orientari – cea utilitara, si cea de design:
  • Incastrate in alei, proiectate pe langa alei sau atarnate pe diferite suporturi, corpurile de iluminat ale gradinii sunt un bun ghid de orientare pe timp de noapte, cat si un atuu inedit oferit unor gradini cu stil. Activandu-se dupa multiple criterii (fie dupa sistemul de senzori, fie dupa sistemul clasic de aprindere) toate aceste obiecte de iluminat gradina vor reprezenta investitia perfecta pentru a beneficia de un spatiu feeric.
  • Ideale si pentru evidentierea unor obiecte de decor pe timp de noapte, aceste corpuri de iluminat din oferta noastra vor fi perfecte pentru a scoate in valoare frumusetea plantelor si a arbustilor decorative, eleganta fantanilor sau sculpturilor sau pentru rafinamentul intregii peisagistici din gradina.

Per ansamblu, pentru crearea unei zone elegante si traversabile pe timp de noapte, este importanta si calitatea materialelor din care sunt create toate aceste corpuri pentru iluminat. Astfel, noi punem calitatea mai presus de cantitate, astfel incat iti garantam faptul ca alaturi de noi vei descoperi cele mai bune investitii pentru amenajarea gradinii.

Va propunem o serie de solutii pentru amenajarea gradinilor cu corpuri de iluminat, motivatia noastra fiind obtinerea unor rezultate presarate cu succese.