Cocoon Table - blat de masă rotund 61 x 61 x 15

3.360,00 Lei
Culoare:
La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FIP01A Ai nevoie de ajutor? 0733607346
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Aveți deja o masă frumoasă afară și căutați o modalitate de a încălzi terasa? Atunci blatul Happy Cocooning în formă rotundă ar putea fi soluția.

Asamblare ușoară și atmosferă instantanee: Blatul de masă poate fi așezat și mutat pe orice masă. Tot ce trebuie să faceți este să așezați șemineul pe masă și să îl conectați la o butelie de gaz. Aprindeți șemineul și gata!

Fabricat din material de înaltă calitate: Acest șemineu rotund pentru mese (cu un diametru de 61 cm și o înălțime de 15 cm) este realizat din compozit. Acesta este un material foarte dur, rezistent atât la căldură extremă, cât și la frig. Așadar, puteți lăsa șemineul afară pe tot parcursul anului. Șemineul, disponibil pe negru și pe gri, cântărește 29 kg și, prin urmare, poate fi manipulat ușor. Panoul de control este fabricat din oțel inoxidabil.

O masă de foc ușor de utilizat: Este ușor să aprinzi focul. Pentru aceasta trebuie doar să utilizați aprinderea electrică care se află pe panoul de comandă din oțel inoxidabil. Cu aceasta puteți avea foc pe masă în cel mai scurt timp. Apoi, puteți regla înălțimea flăcării cu o simplă rotire de buton. Așadar, dacă doriți să aveți o masă în curte și un foc plăcut, blatul de masă este algerea cea mai potrivită.

 

Dimensiune (L x l x h): 61 x 61 x 15 cm

Mărime cutie (L x l x h): 66 x 66 x 33 cm

Greutate netă: 20 kg

Greutate totală: 22 kg

Putere: 12 kW

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Program de activitate: de Luni pana Vineri, orele 9 - 17

0733607346 office@artagradinilor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!