Constructie pergola si foisor din lemn tratat

Constructie pergola si foisor din lemn tratat

 

Elementele construite sunt cele care dau gradinii substanta, conturand centre de interes si puncte de atractie intre zonele plantate. De cele mai multe ori sunt introduse pentru a delimita sau puncta zonele functionale sau de atractie ale gradinii, sub o multitudine de forme, de la jardiniere si pergole la zone pavate sau ziduri decorative. Vezi aici un exemplu de elemente construite.

Micile refugii in fata soarelui arzator nu ar trebui sa lipseasca dintr-o gradina.Pentru a va putea bucura indeaproape de natura, sau cel putin de micile oaze verzi in care investiti sunt necesare cateva elemente de mobilier si o protectie cel putin partiala pentru soare si intemperii. Propunerea noastra consta in realizarea acestor elemente din lemn stratificat , special tratat pentru a rezista la exterior si a lua aproape orice forma doriti.

constructii lemn

Constructii de foisoare si pergole pentru gradini cu stil

O gradina poate fi un refugiu in natura, mai ales pentru cei care locuiesc in mijlocul unui centru urban. De aceea, multi proprietari de case cu o gradina indeajuns de mare incat sa aiba o structura deosebita, pot apela la diverse tertipuri prin care pot sa faca din acest refugiu in natura o adevarata aventura sau chiar un mod de relaxare in zilele toride de vara, in care canicula tinde mereu sa isi faca de cap.

Una dintre solutiile cele mai elegante si mai stabile este constructia unui foisor sau a unei pergole, care sunt practic niste constructii din lemn, acoperite, care ofera in permanenta umbra pentru cei care cauta un adapost racoros. O constructie de foisor nu este chiar usor de realizat, mai ales pentru cei care au o suprafata generoasa si vor o astfel de constructie pentru intreaga familie. Astfel, orice proprietar de curte cu gradina, poate apela cu incredere la serviciile echipei noastre de profesionisti in domeniul  peisagisticii de la Arta Gradinilor, pentru executarea unui montaj din structuri de lemn, ce reprezinta, practic, o constructie de foisor. In timp ce constructiile de foisoare sunt ceva mai complexe, cei care nu au pretentii atat de mari pot oricand apela la serviicile de montaj pentru o pergola, care poate avea un rol dublu: atat de spatiu cu umbra pentru protectie impotriva razelor ultraviolete, cat si spatiu in care pot fi puse, cu mult stil, diverse ghivece cu flori, care sa impodobeasca si infrumuseteze structura acestei constructii. Oricare ar fi alegerea clientilor Arta Gradinilor, acestia vor avea parte de o constructie de foisor sau de pergola intocmai cu planurile pe care le stabilesc impreuna cu expertii nostri in peisagistica si inginerie. Astfel, constructiile de foisoare si pergole pot deveni un trend plin de stil pentru toate gradinile.

Cum ii avantajeaza constructiile de foisoare pe proprietarii de gradini?

Exista o serie de avantaje pentru toti cei care apeleaza la expertiza echipei de la Arta Gradinilor pentru constructiile de foisoare, iar clientii nostri trebuie sa stie ca printr-un foisor pot obine urmatoarele beneficii:

  • Un spatiu umbros, care poate servi ca refugiu racoros impotriva caniculei din timpul verii, dar si ca loc in care se pot aduna oricand toti membrii familiei pentru clipe petrecute in natura
  • O constructie estetica care are un rol ornamental pentru orice tip de gradina si care contribuie din plin la un aspect armonios al acesteia
  • Un spatiu care permite infrumusetarea prin ghivece de flori dispuse vertical si orizontal oriunde este posibila amplasarea lor