Plante naturale pentru interior

Plante de interior

Nu este absolut necesar sa aveti o casa cu gradina pentru a va putea bucura de frumusetea florilor sau verdele crud al frunzelor. Fie ca sunteti persoana fizica si doriti sa aduceti un colt de natura in locuinta dumneavoastra sau detineti un spatiu cu destinatie publica sau comerciala pe care doriti sa-l agrementati, Arta Gradinilor va ofera acum o gama intreaga de plante de interor.Plante de interior

Alaturi de specii mai comune, precum Asparagus, Anthurium, etc, gasiti in catalogul nostru si specii exotice mai rare, ca Pasarea Paradisului sau Urechea Elefantului si o gama intreaga de palmieri decorativi, cactusi si bonsai, ideali pentru a crea o atmosfera inedita interioarelor.

Pentru a va usura cautarea, am organizat plantele pe categorii separate, in functie de destinatia acestor : plante pentru birou, pentru spatii comerciale sau locuinta si am figurat la fiecare diensiunea, culoarea si pretul acestora. Informatiile despre plante si modul lor de ingrijire va ajuta sa va orientati mai usor in a alege tipul de planta care vi se potriveste. Pentru detalii suplimentare sau consiliere, puteti apela la expertii nostrii in horticultura si design interior, ce va vor ajuta nu numai sa selectati tipul ideal de plante, dar va vor oferi si sugestii de amplasare, organizare, etc.

Produse

Sorteaza dupa:
pe pagina:
Sorteaza dupa:
pe pagina: