Plante decorative artificiale

plante artificiale

Plante artificiale

Daca nu aveti timpul necesar sa va ocupati de cresterea unei plante, priceperea sau pasiunea de a o face sau pur si simplu ati dori sa agrementati un spatiu lipsit de lumina naturala, va oferim solutia ideala : plante artificiale de calitate exceptionala. Concepute sa imite perfect speciile naturale, din materiale non-toxice si anti-alergice, gama Arta Gradinilor de plante artificiale va da un plus de culoare interioarelor si va aduce natura in locuinta dumneavoastra fara prea mari batai de cap.

Aspectul extrem de natural ,incepand cu materialele si terminand cu detaliul foliajului pacali pe  oricine prima privire, fiind necesara studierea indeaproape sau atingerea lor pentru a va convinge ca sunt artificiale. Aceste plante sunt perfecte pentru zonele din apartamente in care nu ajunge lumina, sau pentru spatii comerciale, expozitionale, restaurane, terase si receptii ce necesita o pata de culoare care sa nu ridice prea mari pretentii. Spre deosebire de plantele naturale care pot fi afectate de mediu : temperaturi prea calde sau prea reci, fumul de tigara, poluarea generala sau atingerea constanta de catre diverse persoane, plantele artificiale vor pastra in mod constant acelasi aspect placut, deteriorandu-se extrem de greu.

Plantele artificiale Arta Gradinilor va ofera toate beneficiile speciilor naturale, fara a necesita ingrijire constanta, tundere, replantare, reorientare in functie de soare , etc si se vor preta absolut oricarui spatiu ii veti aloca si in orice combinatie fara a ridica probleme legate de dezvoltarea peste zona oferita sau de compatibilitate cu alte specii.

Produse

Sorteaza dupa:
pe pagina:
Sorteaza dupa:
pe pagina: