Plante de interior

Stilurile de gradinarit se pot schimba continuu, dar plantele ornamentale vor ramane aceleasi fara sa se demodeze. Toate gradinile indiferent de marime, stil si complexitate, au un element comun: plantele.

Plantele ornamentale

Plantarea nu mai este obligatorie toamna tarziu sau primavara devreme, deoarece arbustii sau arborii ornamentali pot fi plantati in orice sezon al anului, indiferent de conditiile climatice. Asta datorita faptului ca, marea majoritate a crescatorilor de plante ornamentale s-au concentrat asupra productiei containerizata. Astfel, plantele sunt inmultite si crescute direct in ghivece.

Daca in trecut prioritatea intr-o gradina era gazonul, sau florile, acum diversitatea uriasa a arborilor si arbustilor ne ofera un ajutor semnificativ pentru crearea unei gradini ideale. Arborii si arbustii au o virtute aditionala, fiind mult mai usor de ingrijit decat plantele anuale, perene sau bienale. Odata ce plantarea arborilor si arbustilor s-a realizat, intretinerea acestora este cu mult mai usoara decat cea a florilor. de asemenea culorile vii ale petuniilor, muscatelor sau crizantemelor, pot fi usor sustinute de coloristica unor arbusti decorativi prin frunze. 

Produse

Sorteaza dupa:
pe pagina:
Sorteaza dupa:
pe pagina: