Misiunea noastra

Misiunea Arta Gradinilor este de a aduce natura in viata dumneavoastra!

Traim intr-o lume ce se schimba continuu si evolueaza rapid pe o directie ecologica, de rezolvare a unor probleme precum poluarea si protectia mediului. Misiunea Arta Gradinilor este aceea de a oferi oricui doreste atat informatia cat si posibilitatea schimbarii, a aderarii la aceasta forma de dezvoltare durabila.

Cu alte cuvinte, scopul nostru este acela de a aduce natura in viata dumneavoastra, in case si gradini. Oferim produse si servicii de top, de consultanta, proiectare peisagistica, amenajare si intretinere spatii verzi, precum si posibilitatea unor achizitii rapide, online, intr-un mod civilizat, tipic mileniului III.

Magazinul nostru va sta la dispozitie cu cele mai noi si de calitate solutii de bricolaj, gazon, fertilizanti, sisteme de irigatii si drenaj, plante naturale si artificiale, de interior si exterior, ce pot fi achzitionate printr-un simplu click.

Tot pe Arta Gradinilor va asteapta sa le descoperiti concepte inedite precum: gradini verticale, fatade si acoperisuri verzi, piscine ecologice, tablouri vii si multe alte noutati de arhitectura peisagistica, unice pe piata din Romania!

Visati la un colt de natura, dar nu stiti cum l-ati putea include in “peisajul” de zi cu zi?

Contactati-ne si vom gasi, cu siguranta, o solutie!