Ghivece flori

ghivece office

Ghivecele de flori ÅŸi jardinierele exista intr-o mare varietate de materiale, stiluri si dimensiuni din lemn, ceramică, teracotă, fibra de sticla sau rasina, lut, beton ÅŸi metal, existand atât de multe alegeri! Dar caracteristicile fiecărui tip va face diferenta, astfel, unele devenind mai potrivite decât altele.

ghivece de interior

Noile modalitati de productie si materialele folosite pentru realizarea ghivecelor, fac ca acestea sa fie foarte rezistente intemperiilor, astfel textura si culorile sa ramana neatinse de vreme. Tehnologiile moderne presupun noi inovatii cum ar fi auto-irigarea sau introducerea ledurilor luminoase. Foarte populare, sunt ghivecele din fibra de sticla, care simuleaza foarte bine aspectul de materiale naturale, cum ar fi argila, teracota si piatra. Practic este imposibil să se distingă de, până când le atingi. Ghivecele din fibra de sticla ofera multe avantaje. Datorita greutatii foarte mici, aceste ghivece sunt ideale pentru balcoane sau terase unde greutatea trebuie să fie o consideraÅ£ie. Durabilitatea este beneficiul major al acestor tipuri de ghivece. Fibra de sticla, in cazul ghivecelor, a parcurs un drum lung în ultimii ani. Noile materiale ÅŸi metode de producÅ£ie s-au îmbunătăţit foarte mult, calitatea si varietatea de stiluri crescand considerabil, astfel, astazi gasim numeroase modele din fibra de sticla, ce imita foarte bine modele si texturi capricioase.

jardiniere si ghivece

Ghivecele de beton sunt o varianta buna atunci cand dorim sa dam gradinii noastre un aer mai elegant. Motivele gotice sunt elementele cel mai des redate in costructia acestor ghivece. Datorita materialului folosit, aceste ghivece sunt unele dintre cele mai grele, insa acest lucru poate fi considerat un avantaj in anumite cazuri. Atunci cand plantati un arbust mai robust, greutatea lor va putea sustine cu usurinta arbustul respectiv. In plus, daca doriti in fata casei sau intr-o zona expusa publicului o planta, ghivecele din beton sunt cea mai buna alegere. Cu siguranta nu veti avea o surpriza neplacuta, ca acestea sa dispara.

Lutul este un alt material folosit la producerea ghivecelor. De fapt este cel mai vechi material folosit de catre rasa umana, si primul material folosit, in cazul ghivecelor. Lutul ars, teracota, continua si asta sa fie unul dintre cele mai populare materiale. Desi trecutul teracotei este de necontestat, vasele din teracota au nevoie de o ingrijire in plus, daca doriti sa le pastrati mai multa vreme in gradina dumneavoastra. Manipularea acestor ghivece se va face cu o mai multa atentie, iar pentru a evita craparea acestora, atunci cand udati plantele, cantitatea de apa va fi mai mare decat in cazul altor ghivece, datorita faptului ca teracota usuca mai repede solul decat plasticul sau alt material.

 

Produse

Sorteaza dupa:
pe pagina:
Sorteaza dupa:
pe pagina: